Mörk ögonskugga

Idag fick det bli en svart lite glittrande ögonskugga. Undrar dock för mig själv om jag borde ha det till vardags. Känns egentligen inte som att ögonskugga riktigt är jag. Trevligt att komma på det efter att betalt över 300 kr för det. Dock är jag ganska kinkig idag så ska nog inte fatta några beslut i detta tillstånd. Snyggt till fester är det i alla fall.Kommentarer
Postat av: Lilly

Jag hade aldrig pallat köpa en ögonskugga för 300 kr. Dumt att slösa pengar på sånt när man kan lägga det på annat...Då hade du lika bra kunnat köpa en hel palett. Eller var det kanske det du gjorde?

Svar: Nej det gjorde jag inte. Sen handlar du på ett sätt och jag på ett annat. Jag tänker på kvalité inte kostnaden. Eller ja jag kan inte skena iväg hur mycket som helst. Men 300 kr för att få riktig kvalité tar jag hellre än något skit som inte funkar sen. Jag har haft många ögonskuggor i mitt liv och just dom billiga har jag bara kunnat skratta åt. Effekten blir långt ifrån samma. Så ja.. Mitt råd till dig e att göra som du själv vill, men för övrigt fattas jag ingenting för att jag köpte ögonskugga för 300 kr. ;) Jag köpte även det andra jag behövde, så nu behöver jag inte tänka på att köpa något nödvändigt förens senare i höst/vinter. Nöjd tjej i slutändan och det är det viktigaste!
bellasvarld.blogg.se

2013-09-30 @ 11:42:37
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0