Därför är han otrogen - Hon blev tjock och ful

 God kväll mina damer & herrar! ;)
Kvällens samtalsämne kommer vara riktigt smaskigt att läsa! För idag ska jag ta upp problemet bland par, som även heter otrohet.
När man har varit tillsammans i massor av år, man har barn tillsammans, man ligger utslagna på soffan när ungarna gått och lagt sig på kvällen och funderar på vad man ska ha till middag imorgon, i sina mysbyxor och ett inte längre vitt linne, för att ungarna skitat ner det, så har man hamnat i småbarns-fällan! Där det bara skriker om otrohet, och i dom flesta fall händer det förr eller senare, tyvärr.
Idag läste jag om en kvinna och man som hamnat i detta, där kvinnan lagt på sig extra kilon och tappat klädstilen med mera, och det visade sig att mannen var otrogen tillslut, med en pingla från jobbet. Chockad....eller inte. Jag hade redan förutsett det, när jag började läsa. Givetvis! Det är alltså så det blir för att dessa äckliga mansgrisar tänker med fel huvud - ja lillhuvudet.
Visst, jag tycker faktiskt att vissa frugor kan rycka upp sig. En del verkar tro att man slutar leva när man blivit förälder, men så är det ju inte. Men samtidigt, många av paren är gifta och har alltså lovat varandra dyrt och heligt att älska varandra i nöd och lust. Meeeen så blir frugan slapp utseendemässigt och så går den där bimbon på jobbet och vickar på röven och ser allmänt glad och nöjd ut. Aldrig själv tryckt ut en enda unge, så med andra ord är alla kroppsdelar fortfarande på rätt plats och all ork och tid finns till smink, kläder, mode och att bara se allmänt bra ut, och där spricker hela löftet mannen en gång givit sin fru! För nu är frun som då vid giftermålet var sååå vacker, inte alls som förr. Istället för att prata om det, så letar jag efter något nytt.
 
Det värsta var väl egentligen att läsa, när hon berättade att hon frågade honom om vad han ville göra åt detta, och han sa att han inte visste, för dom hade ju barn tillsammans och jag älskar ju dig fortfarande. Lillevän, du har missat poängen i vad kärlek är, och barn är aldrig en anledning att stanna kvar och "kämpa". Nu är det såhär att barn känner på sig mer än vad man tror, och om ni bråkar så tror jag fanken ungen/ungarna ändå inte vill ha er under samma tak. Jag kan givetvis bara utgå ifrån mig själv och andra jag pratat med, men jag (och andra) är själv skiljsmässobarn, och tillslut sa jag till mina föräldrar, när jag var elva år, att please lämna varandra. Det var bättre än att se dom tillsammans....illa. Barn blir inte lyckligare för att man kämpar när man faktiskt inte älskar varandra längre. Ni blir heller inte lyckliga. Är inte du lycklig är inte ditt barn, thats it. Dom känner det enda in i märgen!
Och nej kärlek är inte "jag älskar dig, men du har blivit tjock och ful så jag måste knulla med någon annan". Kärlek är "jag älskar dig, och den dagen det ändras så säger jag till". Den dagen du vill ligga med någon annan av anledningen att hon/han blivit tjock och ful, nej då älskar du inte din partner längre, hur mycket du än försöker intala både dig själv och henne/honom det. That it's not love.
 
Det här är så svensson-aktigt, förstår ni vad jag menar? Man skaffar radhus, gifter sig, skaffar en volvo, skaffar barn... PANG! Hela det perfekta livet går i tusen bitar, för efter förlossningen kommer frugan knappast orka stå och pudra näsan (med all förståelse), och då minsann tänker karlsloken till... hoppsan, det här var ju inte så kul. Jag kommer hem till en stressad mamma och skrikande ungar, men på jobbet där finns ju....
Eller där man dansar, eller när man är ute på krogen, eller vad man nu har för sig. Det är inte längre så hemma att man kan hoppa på varandra och ha härligt sex när fanken man vill det, för plötsligt skriker ungen eller så har mamman redan somnat samtidigt som barnen eftersom att hon hela dagen tagit hand om ungen du varit med och tillverkat, tråkigt värre. Tss.
Ja, det här är så typiskt. Nästan alltid slutar det i otrohet.
Därför är jag evigt tacksam att jag sedan dag ett gjort klart för min sambo och visat honom sen jag var 18 år och han 28 år, att jag älskar att säcka ihop i mysbyxor på kvällen och en sliten tröja. Varken jag eller han lever i en fantasivärld där vi tror att vi båda kommer se likadana ut för alltid. Dessutom har han redan sett mig smal, sedan 30 kilo tyngre och sedan neråt igen i vikten, fräsch och pigg. Han vet hur jävlig jag kan bli om jag vill, haha. ;)
Han har till och med sett mig svårt sjuk. Det känns inte som att han har missat hur det kan bli, hehe.
 
Men samtidigt lägger jag inte all skuld på männen, men så klart största delen på dom!
Jag tänker också på kvinnorna. Jag har full förståelse att efter en förlossning är det knappast smink man tänker på, och jisses man ska inte behöva sminka sig heller, om man inte vill! Men att vara lite mer medveten om hur man klär sig?
Ta den där fina randiga tröjan med dom fina jeansen, istället för den fläckiga och slitna tröjan du haft i evigheter tillsammans med dina lika slitna mysbyxor. Det räcker och snor inte alls någon extra tid från barnet eller så. Håret kan man bara sätta upp i en slarvig knut, för ärligt talat är det så sjukt snyggt! :)
Men fortsätt vara fräsch (okej skippa parfymen för barnen får ändå inte vara nära sånt) och var liiite mer medveten om hur du klär dig även i mammalivet, så kommer nog sambon/mannen uppskatta det.
Sen samtidigt tycker jag att är mannen otrogen så är han, och då kan han fara och flyga. Skulle min sambo vara otrogen idag eller när vi fått barn, så kan han ju fetglömma mig och jag sticker direkt. Ja, även om vi har barn. Ingen blir lyckligare av att man "försöker för barnens skull".
Men samtidigt hade jag sett på mig själv, och undrat "vad hade jag kunnat göra annorlunda?". Något att lägga i ryggsäcken med erfarenheter. :)
 
Det finns ju alltid två sidor. Men jag blir mörkrädd över alla otrohets skandaler, där det beror på hur kvinnan har utvecklat sig.
Vi är nog det dummaste djuret som existerar på denna planet!
 
 

Kommentarer
Postat av: Tess

Attraktion är en del av kärlek, men jag hoppas att det finns många där ute som älskar sin partner för den hen är och inte för hur hen ser ut. Själv blir jag attraherad av insidor. Jag måste alltid lära känna folk först för att kunna tycka att de är attraktiva. Känner jag inte en person så kan jag se om hen passar in i "normen" attraktiv, men själv tycker jag bara att jag ser en "blank" individ. En "snygg" person kan alltså bli "ful" i mina ögon om denne är ett riktigt svin :-)

2013-09-22 @ 22:51:44
URL: http://highlandertess.blogg.se
Postat av: bellasvarld.blogg.se

Klokt skrivit Tess. :)

2013-09-22 @ 22:57:36
URL: http://bellasvarld.blogg.se/
Postat av: Lilly

Som jag skrev till dig på chatten,det kan vara precis tvärtom också.

Svar: Men nu handlade det inte om det.
bellasvarld.blogg.se

2013-09-23 @ 00:38:52
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Lilly

Fan samma sak!

Svar: Lägg ner. Jag är inte intresserad av bråk. Kan du inte med mina åsikter så läs inte dom.
bellasvarld.blogg.se

2013-09-23 @ 12:18:53
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Lilly

Jag bråkar inte. Jag menar bara på att det är inte alltid bara kvinnans fel. Kan du inte ta en diskussion så tycker jag inte heller du ska lägga upp dina åsikter i en blogg. Var bara det jag hade att tillägga.

Svar: Jag kan ta en diskussion o att alla har olika åsikter men jag är sedan innan trött på att du är kaxig.
bellasvarld.blogg.se

2013-09-23 @ 13:03:14
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Lilly

Kaxig? Bara för att jag försöker se det från andras perspektiv också,. Som i mitt fall så är det ju tvärtom,men det verkar du skita i. Min åsikt får ju inte plats på din dumma jävla blogg ändå. Fuck,skiter i detta nu!

Svar: Jag pratade inte bara om detta. Nej Lilly jag har en jättebra blogg. Det va ju också snälltsagt av dig o samtidigt är du "jätte snäll" på Facebook nu. Skrämmande att du beter dig som två olika människor :o
bellasvarld.blogg.se

2013-09-23 @ 17:07:58
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0